Online Farmacija 24 Gyógyszertár vény nélkül
Broj telefona u HR:
Međunarodni telefonski broj:
Seksualne čovjek
NAJBOLJA CIJENA
Pilule ED

Kako naručiti?

Na specijalnostfarmacija24.com stranici naručite lijek u nekoliko jednostavnih koraka.

  • Pronađite traženi preparat u bogatoj ponudi online kataloga. Proizvodi se uglavnom dijele u dvije kategorije: za muškarce i za žene. Također možete lako pronaći generičke i originalne verzije lijekova, ovisno o vašim željama. i financijskim mogućnostima.
  • Odaberite tablete ili drugi pripravak jednostavnim klikom, odaberite količinu i nastavite surfati ili odite u košaricu.
  • Ako koristite prvi put unesite svoje podatke potrebne za dostavu kao što su ime i prezime, adresu, poštanski broj, zemlju, broj telefona i način dostave te potom obavite kupnju.

Kupovina u webshopu iznimno je sigurna, implementirani su najsuvremeniji sigurnosni certifikati, poštuje se diskrecija i za kupovinu lijekova nije nužan liječnički recept. U nastavku slijedi niz uobičajenih pitanja, a ne nađete li odgovore na vaš upit vezane uz narudžbe ovdje, obratite se korisničkoj službi.

Da li za kupovinu lijekova za erektilnu disfunkciju trebam liječnički recept?

Ne, svi proizvodi dostupni su za kupnju bez recepta. Za pravilnu dozu, dulju uporabu lijekova i kod mogućih nuspojava ipak preporučamo da se obratite vašem doktoru za konzultacije.

Koje su mogućnosti plaćanja na vašem webshopu?

Plaćanje je dostupno pomoću Visa, MasterCard i American Express kartica.

Da li je sigurno na vašoj stranici ostaviti podatke o mojim karticama?

Najnoviji sigurnosni certifikati i apsolutna zaštita osobnih podataka integrirana je u trgovinu, a procesuiranje plaćanja odvija se preko iznimno rigoroznog i strogog sustava naplate treće strane i bez straha možete ostavljati podatke o svojim karticama.

Postoje li ograničenja u količini lijekova koje kupujem?

Ne postoje nikakva ograničenja, no potičemo striktno pridržavanja uputstva o korištenju lijeka.

Da li se potrebno registrirati za kupovinu na specijalnostfarmacija24.com?

Kada korisnik prvi put posjećuje našu online ljekarnu nije potrebna registracija. Kod ispunjavanja informacija o dostavi zabilježit će se vaši podaci i potvrdom kupovine za sljedeći posjet dobit ćete korisničke podatke za naredne kupnje.

Zašto naručiti na specijalnostfarmacija24.com?

Nudimo golemu paletu vrhunskih proizvoda za erekcijske poremećaje od etabliranih proizvođača. Nije potrebno posjetiti liječnika prije kupovine, za sve kupnje je osigurana dostava. Kupovina je sigurna i diskretna.

Može li se dostava pratiti?

Nakon potvrde o kupovini, korisnik će dobiti elektronsku poruku sa svim informacijama o obavljenoj kupnji zajedno s kodom za praćenje dostave.

Da li je dostava na specijalnostfarmacija24.com besplatna?

Dostava nije besplatna za svaku kupnju. Za točne informacije oko besplatnih dostava provjerite stranice o slanju i dostavi.

Postoje li popusti i kuponi?

Za vjerne kupce spremamo razne pogodnosti o kojima ćete biti pravovremeno obaviješteni. Registracijom na specijalnostfarmacija24.com pretplatite se i na naš korisnički newsletter s informacijama o najnovijim ponudama i promocijama. Međutim, u svakom trenutku možete otkazati pretplatu na bilten.

Što napraviti kada se ne dobije potvrda narudžbe?

Provjerite SPAM folder u svom klijentu e-pošte. Kad ste u našoj e-poruci odaberite opciju „nije SPAM“ ili dodajte elektronske pošte s specijalnostfarmacija24.com na listu prijatelja.

Što kada je narudžba odbijena?

Provjerite raspoloživa sredstva na vašoj kreditnoj kartici. Zatražite od vaše banke da otvori online transakciju za tu kreditnu karticu. Ponovno upišite podatke o vašem računu i kontaktirajte nas još jedanput kako biste završili transakciju. Ako niste uspjeli, možete načiniti novu narudžbu na stranici, unijeti novu karticu i završiti postupak plaćanja popunjavanjem traženih polja. Zapinje li kupovina još uvijek, obratite se korisničkoj podršci.

Može li se narudžba poništiti?

Poništiti narudžbu možete do trenutka slanja artikala.

Da li je moguća telefonska narudžba?

Ne, naručiti se može isključivo elektronskim putem na specijalnostfarmacija24.com stranici. Vjerujte, naručivanje putem interneta je mnogo brže i povoljnije.

Što u slučaju zaboravljene korisničke zaporke?

Sve što korisnik mora učiniti je unijeti svoju adresu e-pošte i nova lozinka bit će mu poslana, te će s njom moći iznova pristupiti svom računu.

Moj račun Moj račun

Koristimo 'kolačiće' (cookies) da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavkom korištenja ove stranice pristajete na njihovo korištenje.

Potvrđeno